dimarts, 14 de març del 2017

SORTIDA A L'ESCOLA D'HOSTALARIA HOFMANN

Hola famílies de P3!

Avui hem après moltíssimes coses sobre l'ofici de cuiner/a. 

La Laia, l'Arantxa, en LLuís i l'Eric, els xefs de l'escola, ens han explicat un munt de curiositats i trucs per fer uns plats deliciosos.

Hem vist la vestimenta i els estris dels cuiners i de les cuineres, i el més interessant és que hem pogut viure de ben prop aquest ofici. A banda de veure molts alumnes, futurs cuiners/es professionals en acció, ens han donat per tastar bombonets i ens ha regalat un barret dels de veritat!!!

Després ens hem apropat a la botiga Gisbert, l'única botiga amb un forn de llenya per torrar els fruits secs. En Marc, el botiguer, ens ha explicat moltes coses. 

I ja per acabar la tarda, hem anat a dinar al parc de la Ciutadella. 

Un dia ben complet, noves experiències, nous aprenentatges i passejades pel centre històric de Barcelona.

I ja per

Moltes gràcies a tots/es els que formeu part de l'escola Hofmann i gràcies per ajudar-nos a portar a terme el nostre projecte del nom de la classe!

Fins la propera!












1 comentari:

  1. Quina sort tenen aquests cuiners i cuineres! Estan aprenent moltes coses sobre aquest ofici.
    Veient les fotos ens hem quedat amb ganes de provar els bombons ����

    Carla

    ResponElimina