divendres, 24 de febrer del 2017

SETMANA CARNAVALERA

Hola famílies infantileres!!

Tot i que el temps avui no ha acompanyat, hem tingut una setmana d’allò més engrescadora!!

El dilluns vam rebre al Rei de Carnestoltes amb la cara pintada i uns súpers caramels gegants molt deliciosos. A la tarda vam anar tota la colla a l’atlètic a jugar amb el paracaigudes i a gaudir del dia tan bo que ens va fer.

El dimarts el Rei ens va dir que anéssim amb uns pentinats ben divertits i així ho vam fer!! A més a més, vam fer tarda de crispetes per veure “trossets” de la pel·lícula Charlie i la fàbrica de xocolata.

Dimecres amb el pijama a l’escola vam arribar. Ens vam dedicar tot el matí a preparar unes boníssimes brotxetes per menjar-nos-les a la tarda amb al fondue de xocolata!!  Una tarda molt deliciosa i llépol ens va quedar.

Dijous amb la cara de xocolata ens vam presentar a l’escola i un bon esmorzar ens estava esperant. Pa amb tomàquet, truites, botifarres d’ou,  coca de llardons... ens vam posar les botes!! A més a més, la mama de la Duna (P5) ens va portar uns troncs al pati per a jugar i fer volar la imaginació! Moltes gràcies Núria. I a la tarda va venir la mama del Leo Casablanca (P3) per fer-nos uns  “cotons de sucre” i finalitzar així una setmana d’allò més dolça. Moltes gràcies Mari!!

I avui, tot i que la pluja no ens ha deixat, hem fet ballarusques per tota l’escola. Haurem d’esperar a dimecres per poder celebrar-ho! 


No us perdeu les fotos de tota la setmana carnavalera que hem tingut a la Marinada!!!





2 comentaris:

  1. Quina setmana més dolça i divertida!
    Carla

    ResponElimina
  2. Laura (mama Max i Àlex)28 de febrer del 2017, a les 4:43

    Quin reportatge més xulo! Gràcies per l'esforç de fer tantes fotos i vídeos i compartir-ho amb els pares i mares.

    ResponElimina