divendres, 21 de desembre del 2018

L'ABECEDARI DE LA SABANA

Hola famílies de P5:

Al llarg d'aquest primer trimestre hem anat elaborant, en diferents sessions, l'abecedari de la nostra classe i el resultat ha estat un abecedari d'allò més personal.

En la primera sessió, el que vam fer va ser col·locar el nostre cub a la columna de la nostre lletra. Amb aquesta activitat ens adonem que hi ha lletres que nens i nenes la tenim la primera del nostre nom, però d'altres lletres ningú les té com a inicial de nom.



En la segona sessió, enganxem la nostra fotografia en la nostra lletra inicial de l'abecedari.



En la següent sessió, observem a quines lletres ens falten fotografies i espontàniament, alguns d'ells i elles comenten que el nom del seu germà o algun amic de l'escola comença per alguna d'aquestes lletres, així que se'ns acut que podríem passar per les classes de l'escola a preguntar si hi ha algun nen o nena que els seu nom comenci per alguna de les lletres que tenim "buides". Decidim fer grups per anar per les classes a preguntar.
Així que ens posem per grups i anem als ordinadors de la sala d'informàtica, a escriure el nom del nostre grup, la classe a la qual anirem a preguntar i  les lletres que ens falten "omplir".




A l'endemà, amb el nostre guió, ens agrupem amb el nostre equip  i fem un petit assaig del que haurem de dir en entrar a les classes de primària.



Finalment, arriba el dia en què anem a preguntar per les classes.



I ara que ja hem anat a preguntar per totes les classes de l'escola, toca posar-ho en comú amb els companys i companyes i completar el nostre abecedari.


La classe de la Sabana hem gaudit moltíssim elaborant el nostre abecedari, esperem que igual que vosaltres veient les fotografies i els videos. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada